Hurissalon ensimmäinen sadonkorjuujuhla oli menestys

Hurissalossa järjestettiin viime sunnuntaina ensimmäinen sadonkorjuujuhla. Paikalla kävi noin 350 henkilöä ja kunnan ensimmäisessä pop up-ravintolassa oli yli sata ruokailijaa. HurissaloTalolla järjestetyn aterioinnin ruoka koostui lähiruuasta jopa niin, että teeaineksetkin olivat suoraan Puumalan puhtaasta luonnosta.

Juhlan pääpuhujaksi oli saatu alueen oma ministeri, eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka. Hän on perheineen ollut 14 vuotta Hurissalon vapaa-ajanasukas, niinpä tilaisuuden aiheet eli maaseutu sekä paikkamme maailman kartalla olivat hänelle läheisiä.

Ministeri kehotti unohtamaan kateuden ja markkinoimaan aluetta mahdollisimman rehellisesti.

-Puhumme mieluusti epäkohdista, kun pitäisi puhua hyvistä asioista. Positiivisuus vie sanomaa parhaiten perille, sanoi Lenita Toivakka

Ministeri Lenita Toivakka.Sadonkorjuujuhlan yleisöä