Puumala on Etelä-Savon paras yrittäjäkunta

Vasemmalla Sulkavan kunnanjohtaja Juha Järvenpää ja oikealla Puumalan kunnanjohtaja Matias Hilden.

Valtakunnallisestikin Puumala sijoittui kolmanneksi omassa luokassaan.

Tänään julkistettiin Suomen Yrittäjien kuntabarometrin valtakunnalliset ja alueelliset tulokset, joiden mukaan Puumala on Etelä-Savon kuntabarometrin ykkönen ja naapurikunta Sulkava tulee heti hyvänä kakkosena.

Myös Valtakunnallisesti Puumala sijoittui alle 10 000 asukkaan kuntien sarjassa kolmanneksi ja Sulkava kahdeksanneksi.

Kunnanjohtajat Matias Hilden Puumalasta ja Juha Järvenpää Sulkavalta vastaanottivat kunnianosoituksen Etelä-Savon Yrittäjien aluejohtajalta Niina Kuuvalta Okkolan lomamökeillä tänään torstaina. Paikalla olivat myös Puumalan yrittäjien puheenjohtaja Paula Okkola ja Sulkavan Yrittäjien puheenjohtaja Juha Reponen.

Iro Research kysyi yrittäjiltä Yrittäjien kuntabarometri -kyselyssä yrittäjien mielipiteitä yrityksen kotikunnan toiminnasta. Kysely tehtiin 16.2.–13.5. Siihen vastasi 10 404 yrittäjää eri puolilta Suomea. Yrittäjät kokevat kyselyn tärkeäksi kanavaksi, sillä vastaajien määrä kasvoi edellisestä vastaavasta kyselystä yli 4000 yrittäjällä.