Sahanlahti Resort on Vuoden Yrittäjä 2020

Kuvassa Sahanlahden yrittäjät Janne ja Jaana Kuivalainen sekä Puumalan Yrittäjät ry:n varapuheenjohtaja Jaakko Kuntonen ja puheenjohtaja Paula Okkola.

Puumalan Yrittäjät ry piti illalla yhdistetyn kevät- ja vuosikokouksen, jonka päätteeksi julkaistiin vuoden yrittäjäpalkinnon saaja. Palkinto jaetaan joka toinen vuosi ja tällä kertaa se myönnettiin Sahanlahti Resort Oy:lle.

-Sahanlahti Resort lähti uuteen alkuun vajaa seitsemän vuotta sitten. Kenellekään ei ole jäänyt epäselväksi, että Jaana ja Janne Kuivalainen ovat ihan tosissaan Sahalahti Resortin suhteen ja sen kehittämisessä.  He eivät tulleet vaan katselemaan ja ihmettelemään, vaan yrittämään eli tekemään, perusteli Puumalan Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Paula Okkola.

Valintaperusteluissa todettiin, että Sahanlahdessa tapahtuu koko ajan uutta. Oman yrityksensä ohella myös koko Puumalan esilläpito on ollut Kuivalaisille tärkeää alusta pitäen.

Valinta julkaistiin hetki sitten kunnan valtuustosalissa. Tilaisuudessa palkittiin myös vuosi takaperin järjestetyn joulukuusikilpailun parhaimmat eli Puumalan Konepiste ja Puumalan Kädentaitajat Ry.