Haapasalon hatsapureja myyty yli 10 000

Ville Haapasalo katsoo Juri Plastunovin ostamaa 10 000. hatsapuri-leipää.

Näyttelijä Ville Haapasalon hatsapuri-kojulta on ostettu nyt yli 10 000 leipää. 10 000. leivän osti Juri Plastunov, joka oli juuri saapunut vaimonsa ja lapsensa kanssa ensimmäistä kertaa Puumalaan. Arpaonnen suosima Plastunov sai Haapasalolta pullon samppanjaa hatsapurin kylkeen nautittavaksi.

-Ihoni on kananlihalla. En osannut odottaa tätä ollenkaan, sanoo Plastunov.

10 000. hatsapuri-leipä leivottiin eilen. Ennätysleivän sisältänyt laatikko oli merkitty tussilla ennen myyntipäivän alkamista ja piilotettu Haapasalon kylmäauton kuormaan. Haapasalo ei itsekään tiennyt, milloin merkitty laatikko osuu kohdalle. Kesäkuun 12. päivä hatsapuri-kojunsa avannut Haapasalo on vaikuttunut myytyjen leipien määrästä.

-En olisi uskonut, että näin paljon menee. Ilman helkkarin hyvää tiimiä tämä ei olisi mahdollista, Haapasalo sanoo.

Hatsapuri-kojun myyntikausi on nyt puolessavälissä. Haapasalo pitää kojua elokuun puoleenväliin asti.