Essote ottaa postilakon ajaksi tekstiviestit ajanvarauksen käyttöön

14.11.2019

 Essote alkaa lähettää ajanvarauksen tietoja tekstiviesteillä asiakkaille postilakon aikana. Soittamalla ilmoittamista jatketaan myös, sillä kaikkia ajanvarauksia ei pystytä tekstiviestillä ilmoittamaan.  

-Tekstiviestejä tulee pääosin Mikkelin keskussairaalan eli erikoissairaanhoidon ajanvarauksista. Myös osan perusterveydenhuollon ajanvarauksista pystymme lähettämään tekstiviesteinä. Ensimmäiset viestit lähtevät tänään torstaina, kertoo asiakaspalvelupäällikkö Johanna Pulkkinen Essoten osastonsihteeripalveluista.

Lakon aikana Essote kerää kokemuksia ajanvarauksen ilmoittamisesta tekstiviestinä ja viestittelyä jatketaan ainakin osittain lakon jälkeen. Tekstiviestin lähettäminen ei sovellu kaikkeen ajanvarauksesta ilmoittamiseen, koska usein potilaille täytyy laittaa samassa yhteydessä myös ohjeistusta.