Hurissalon Harrastajateatterin näytelmä norppateemasta arvosteltu

Hurissalossa näytellään vielä 2,5 viikkoa, minkä lisäksi esityskauden päättää myöhäisillan näytös 1. elokuuta.

10.7.2019
Tänään keskiviikkona ilmestyneessä Puumala-lehdessä on luettavissa Timo Heimosen kritiikki Hurissalon Harrastajateatterin näytelmästä Nestorin poika ja Pullervo.

Tässä ote Heimosen kritiikistä: ”Näytelmän hauskuus liittyy paljon norppien läsnäoloon ja dialogiin, joka yhdistää teemat nykyhetkeen. Näytelmän käsikirjoituksen tehneen Timo Korpin idea on dramaturgisesti hauska. Nykynorpat lisääntyvät voimakkaasti kuten ennenkin, syövät sipsiä ja seuraavat valtakunnallista luontokeskustelua ja vaativat päättäjiltä nopeita toimenpiteitä. Hurissalolaiset ovat siis täysin ajankohtaisten kysymysten äärillä.”

Tilaa lehti tai hae omasi kaupasta tai Ärrältä.