Kevään odotettu mökkilehti ilmestyi tänään

Jukka ja Raija Pääkkönen ovat juuri saapumassa Norppa II-lautalle, jolla he pääsevät helposti Lintusalosta Hurissaloon.

22.5.2019

Tuore lukupaketti onkin melko tuhti, sillä siinä on peräti 40 sivua. Lehdessä on juttua muun muassa vapaa-ajan asukkaista, saaristoreitille lähteneistä sähköpyöräilijöistä, visioita tulevaisuuden Pistohiekasta ja vinkkejä siihen, mitä kannattaa ostaa kesälääkekaappiin itselle sekä lemmikille.

Lukemista riittää myös Puumalan talousihmeestä, 27-vuotiaana kaatuneen sankarivainajan hautajaisista ja edesmenneestä valokuvataiteilijasta, jonka teokset ovat kansallisaarre. Tietysti lehdessä on koottuna kaikki tärkeimmät kesämenovinkit.

Jos et ole vielä Puumala-lehden tilaaja, nyt kannattaa tarttua vaikka kolmen kuukauden kesätarjoukseen, josta luet lisää lehdestä tai verkkosivuilta. Jos poikkeat toimituksessa ja tilaat lehden kerralla vuodeksi, saat Puumala-lehti-ämpärin mukaasi.

Rentouttavia lukuhetkiä!