Yhteisvastuukeräys torjuu köyhyyttä ja nälkää

Pirjo Luukkonen (vas.) ja Raili Kontinen ovat osallistuneet Yhteisvastuukeräykseen jo kymmenien vuosien ajan.

1.2.2018
Yhteisvastuukeräys käynnistyy sunnuntaina. Puumalassa keräys toteutetaan vapaaehtoisvoimin. Pitäjillä ja kirkonkylällä on yhteensä noin viisitoista listakerääjää. Tämän lisäksi rippikoululaiset lähtevät kiertämään maaliskuussa lippaiden kanssa markkinoille.

Tänä vuonna keräystuotoilla keskitytään nälän ja köyhyyden torjuntaan.
Keräyspäällikkö Pirjo Luukkonen kertoo tuoreessa lehdessä millaisin miettein keräykseen lähdetään, millä muilla tavoin varoja hankitaan ja kuinka suuri osuus keräystuloksesta jää oman seurakunnan diakoniatyöhön.

Puumala oli viime vuonna Suomen neljänneksi paras kerääjä. Päästäänkö tänä vuonna kolmen parhaimman kärkeen?