Juha Tapio ja Elastinen Siltakemmakoille

Suvi Teräsniska tulee Siltakemmakoille. Kuva: Nana Simelius.

1.2.2018
Ensi kesän Siltakemmakoiden esiintyjälista on julkistettu. Tulevana suvena Siltakemmakoilla nähdään kaksi yleisön jo vuosien ajan toivomaa suosikkiartistia, Juha Tapio ja Elastinen. Yrittäjä Pasi Partanen kertoo, että kyseisiä artisteja on yritetty saada Siltakemmakoille jo vuosien ajan.
-Heitä toivotaan joka vuosi, kun saamme palautepostia tulevia kemmakoita varten, hän sanoo.

Tapahtuman artistikattaus on muutoinkin jälleen vaikuttava. Lavalla nähdään keskiviikkona Suvi Teräsniska. Torstai-illan esiintyjiä ovat Juha Tapio, sekä Elias Kaskinen & Päivän Sankarit. Perjantaina lavalle nousevat Elastinen, Maija Vilkkumaa ja Happoradio. Kemmakat päättää lauantaina Michael Monroe, Kaija Koo ja Janna.
Lue lisää päivän lehdestä.

Comments are closed.