Asahi villitsi

28.9.2017
Suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä asahi-terveysliikunta villitsi puumalalaiset. Viime keskiviikkona saapui urheiluhallille täysi salillinen naisia ja miehiä Mari Virran ohjaamaksi. Hän kävi Puumalan kansalaisopiston kurssia varten Asahi-ohjaajakurssiin.

Asahi on suunniteltu länsimaalaiselle ihmiselle ja sen tarkoitus on ennaltaehkäistä ja hoitaa tyypillisimpiä tuki- ja liikuntaelinvaivoja, tasapaino-ongelmia sekä opettaa ergonomisesti oikeaoppista kehonkäyttöä arjessa.

-Asahia harjoittelevat kaikenikäiset terveyden ylläpidosta ja kehonhuollosta kiinnostuneet ihmiset samoin kuin sairauksista toipuvat tai erityisongelmista potevat. Asahiryhmiä on perustettu muun muassa masennuksesta kärsiville, selvittää Virta.

Lue lisää asahi-liikunnasta uusimmasta Puumala-lehdestä!