Vene kaatui Koskenselällä, yksi uistelija kateissa

2.8.2017

Kahden kalassa olleen miehen vene kaatui Koskenselällä pian puolenyön jälkeen. Toinen mies on pelastettu aamulla, toinen on edelleen kateissa ja häntä etsitään useamman partion voimin vedestä sekä saarista.

Kun vene oli kaatunut, miehet olivat joutuneet erilleen toisistaan. Toinen oli lähtenyt uimaan pian kaatumisen jälkeen ja toinen oli roikkunut kiinni veneessä useamman tunnin yrittäen tyhjentää sitä vedestä ja samalla huudellen apua. Lopulta hänkin oli lähtenyt uimaan kohti rantaa.

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus avunhuudoista Koskenselältä noin kello 7.30. Kyseessä oli veneessä roikkunut mies, joka on ollut seitsemisen tuntia veden varassa.

Poliisi kertoo, että miehet olivat olleet illasta asti uistelemassa ja kotiin päin tullessaan vaihtaneet paikkaa veneessä, jolloin vene oli hörpännyt vettä.

Molempien miesten pelastusliivit olivat tässä vaiheessa tuntemattomasta syystä jääneet veneeseen.