Kerro ehdotuksesi, miten juhlia 400-vuotiasta Puumalaa

Puumalan kunta ja seurakunta valmistautuvat Puumalan 400-vuotisjuhliin. Vuonna 2016 tulee kuluneeksi 400 vuotta Puumalan seurakunnan irtautumisesta silloisesta Säämingin seurakunnasta.

Seurakunta ja kunta ovat nimenneet yhteisen juhlatoimikunnan, joka pyytää kansalaisilta ehdotuksia juhlavuoden ohjelmaksi. Tarkoituksena on, että juhlavuotta vietetään monipuolisesti koko vuoden 2016 ajan. Ehdottaa voi vaikka jotain tiettyä tapahtumaa, kulttuuritekoa tai esimerkiksi keinoa, jolla juhlavuosi saadaan hyvin näkyviin Puumalan katukuvaan.

Juhlavuoden tapahtumia voi ehdottaa Puumala-lehteen 31.1.2015 saakka. Niitä voi jättää sähköpostitse toimitus(at)puumalalehti.fi, kirjeitse osoitteeseen Puumala-lehti, Härkösentie 7, 52200 Puumala tai puhelimella 040 1386332.

Comments are closed.