Pasi Partanen valmis myymään liiketoimintansa

Pasi Partanen (36) on valmis myymään kaikki konserninsa toimipisteet, mikäli sopiva tarjous tulee.  Myyntiin ovat tulossa Ravintola Satama, Koskenselän Lomakylä kiinteistöineen ja Hovi Grill House. Yrityksen kaikki toimipisteet ovat kaupan yhdessä, yksittäin Partanen ei niitä myy. Ostajia voi toki olla useampia.

Partanen on ollut alalla 18-vuotiaasta lähtien eli kaikkiaan 18 vuotta. Hän perustelee myyntiä uusilla haasteilla, koska elämässä voisi vielä tehdä muutakin. Kiirettä myynnille ei ole.

Kesäkuun sateista huolimatta on kesä ollut myynnillisesti hyvä. Heinäkuun lähes kaksinkertaistunut myynti ja elokuun vilkkaus näyttävät Pasin mukaan siltä, että konsernin tulos kääntyy viimein plussalle.

-Vuonna 2008 rakennettu Ravintola Satama pisti yrityksen talouden tiukalle lähes miljoonan euron investoinnilla, hän toteaa.