Ete­lä-Sa­von hy­vin­voin­ti­a­lue Eloi­san so­si­aa­li­pal­ve­lui­den pu­he­lin­pal­ve­lut muut­tui­vat, kun Eloi­san las­ten­suo­je­lun vir­ka-ai­kai­nen pu­he­lin­nu­me­ro pois­tui käy­tös­tä elo­kuun lo­pus­sa. Jat­kos­sa asi­ak­kai­den toi­vo­taan ot­ta­van yh­teyt­tä en­si­si­jai­ses­ti oma­työn­te­ki­jään, lap­si­per­hei­den asi­a­ka­soh­jaus Per­he­neu­voon tai so­si­aa­li­päi­vys­tyk­seen.

Las­ten­suo­je­lun vir­ka-ai­kai­seen päi­vys­tyk­seen soit­ta­neis­ta use­al­la on jo asi­ak­kuus joko Eloi­san las­ten­suo­je­lu­pal­ve­luis­sa, tai lap­si­per­he­pal­ve­luis­sa. Jat­kos­sa näi­den asi­ak­kai­den toi­vo­taan ot­ta­van yh­teyt­tä en­si­si­jai­ses­ti oma­työn­te­ki­jään, mi­kä­li sel­lai­nen on jo ni­met­ty­nä. Per­he­neu­voon voi puo­les­taan ot­taa yh­teyt­tä sil­loin, kun lap­sen tai per­heen ti­lan­ne he­rät­tää huol­ta, mut­ta lap­si ei ole vä­lit­tö­mäs­sä vaa­ras­sa.

Eloi­san so­si­aa­li­päi­vys­tys hoi­taa kai­ke­ni­käis­ten asi­ak­kai­den akuut­te­ja ja kii­reel­li­siä ti­lan­tei­ta ym­pä­ri vuo­ro­kau­den, vii­kon jo­kai­se­na päi­vä­nä. Äkil­li­siä krii­si­ti­lan­tei­ta voi­vat ol­la esi­mer­kik­si lä­hi­suh­de­vä­ki­val­lan koh­taa­mi­nen tai on­net­to­muus. Myös las­ten­suo­je­lul­li­sis­sa asi­ois­sa so­si­aa­li­päi­vys­tys hoi­taa vain äkil­li­set ja kriit­ti­set ti­lan­teet. Mi­kä­li lap­sel­la on oma­työn­te­ki­jä, niin ti­lan­teet hoi­de­taan ai­na ky­sei­sen oma­työn­te­ki­jän kans­sa yh­teis­työs­sä.

– Eloi­san so­si­aa­li­päi­vys­tyk­seen tu­lee ot­taa yh­teyt­tä sil­loin, kun lap­sen ti­lan­ne vaa­tii vä­li­tön­tä puut­tu­mis­ta. Täl­lai­nen ti­lan­ne voi ol­la esi­mer­kik­si sel­lai­nen, van­hem­mat ei­vät voi huo­leh­tia lap­ses­taan päih­ty­myk­sen vuok­si, ker­too Eloi­san so­si­aa­li­pal­ve­lu­jen yh­teis­ten pal­ve­lu­jen pal­ve­lu­a­lu­e­pääl­lik­kö Satu Au­vi­nen.

Kii­reet­tö­mis­sä asi­ois­sa asi­ak­kaat voi­vat ol­la yh­tey­des­sä Per­he­neu­voon, tai jät­tää las­ten­suo­je­luil­moi­tuk­sen säh­köi­ses­ti.

Lap­si­per­hei­den asi­a­ka­soh­jaus Per­he­neu­vo, avoin­na ma-pe 9-14 Eloi­san cha­tis­sa tai pu­he­li­mit­se, p. 015 411 4120

Eloi­san so­si­aa­li­päi­vys­tys, avoin­na ym­pä­ri vuo­ro­kau­den, p. 044 794 2394

Las­ten­suo­je­luil­moi­tus säh­köi­ses­ti osoit­tees­sa www.ete­la­sa­von­ha.fi/las­ten­suo­je­luil­moi­tus