JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Kiekonheittäjä ja yrittäjänä toimiva fysioterapeutti Tuula Sviili sai miehensä Eetu Sviilin kanssa tyttövauvan heinäkuun viimeisenä päivänä.

Kiekonheittäjä ja yrittäjänä toimiva fysioterapeutti Tuula Sviili sai miehensä Eetu Sviilin kanssa tyttövauvan heinäkuun viimeisenä päivänä.

Tiina Judén

Pikkusviili syntyi kuukausi sitten sektiolla

Kil­paur­hei­lun, yrit­tä­mi­sen ja per­heen yh­dis­tä­mi­nen ei vält­tä­mät­tä kuu­los­ta hel­poim­mal­ta yh­tä­löl­tä, ei­kä se sitä ole­kaan. Täs­tä huo­li­mat­ta kah­den bok­se­ri-koi­ran ja Tuu­la ja Ee­tu Svii­lin nuo­ri per­he on saa­nut uu­den asu­kin, ”pik­kus­vii­lin”. Jän­te­vää pik­ku­nei­tiä kut­su­taan myös ”pik­ku­pii­lik­si”. Oi­ke­an ni­men hän saa kuu­kau­den pääs­tä Kyyh­ky­län kar­ta­nos­sa tai seu­ra­kun­ta­ta­lol­la pi­det­tä­vis­sä ris­ti­äi­sis­sä Mik­ke­lis­sä, jos­sa Puu­ma­las­ta ko­toi­sin ole­va Tuu­la per­hei­neen ny­ky­ään asuu.

Tämä artikkeli on vain tilaajalle.

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään.

Olen tilaaja

Kirjoittajan kirjoitukset

Luetuimmat

Näytä lisää