Suomen Kuntaliitto myönsi ansiomerkkejä

Kuvassa paikalle saapuneet ansiomerkkien saajat. Alarivissä Anne Kietäväinen, Tuula Nuotio, Anneli Lustberg. Ylärivissä ovat Veli Lampinen, Sirkku Moisio, Olli Luukkonen, Timo Reponen, Irja Piskonen.

Eilisen kunnanvaltuuston kokouksen yhteydessä jaettiin Suomen Kuntaliiton myöntämät ansiomerkit.

Kultainen ansiomerkki 30-vuotisesta ansiokkaasta työstä luottamushenkilönä kunnallishallinnon hyväksi myönnettiin Irja Piskoselle ja Timo Reposelle. Hopeinen ansiomerkki 20 vuoden työstä myönnettiin Anneli Lustbergille, Olli Luukkoselle ja Sirkku Moisiolle.

Kultainen ansiomerkki 30 vuoden kunnallisesta palvelusta työntekijänä myönnettiin Veli Lampiselle. Hopeisen ansiomerkin 20 vuoden palveluksesta saivat Anne Kietäväinen, palveluneuvoja, Mari Martikainen, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Tuula Nuotio, päiväkodin johtaja ja Matti Silanen, kiinteistöhuoltomies.