Niina Kuuva on Puumalan tuore kunnanjohtaja

Puumalan uudeksi kunnanjohtajaksi on valittu Etelä-Savon Yrittäjien aluejohtaja, yhteiskuntatieteiden maisteri Niina Kuuva. Kunnanvaltuusto hyväksyi kunnanhallituksen esityksen ilman äänestyksiä tänään iltakokouksessaan.

Nykyinen kunnanjohtaja Matias Hilden luopuu johtajuudesta ja siirtyy Ruokolahden kunnanjohtajaksi tammikuun lopussa. Hän sanoo tekevänsä sen toisaalta haikeana ja toisaalta iloisena, sillä kunnassa on tällä hetkellä korkea asukastyytyväisyys, eteenpäin katsova ja kehittyvä yrittäjäkanta, osaava ja sitoutunut henkilökunta sekä muuhun maakuntaan verrattuna erityisen positiivinen muutto- ja työllisyyskehitys ja sitä kautta myös verotulokehitys.

-Tällainen myönteinen kehitys on tietenkin monen asian ja tekijän summa, eikä sen jatkuminen ole itsestäänselvää, vaan vaatii työtä koko ajan, Hilden sanoo.

Lue lisää Niina Kuuvan tulevaisuuden ajatuksista tämän viikon Puumala-lehdestä keskiviikkona!