Tasavallan presidentin myöntämät kunniamerkit Luukkoselle ja Pasaselle

Vasemmalla taksiyrittäjä Pasi Luukkonen ja oikealla talouspäällikkö Unto Pasanen.

Tasavallan presidentti, Suomen valkoisen ruusun ja Suomen leijonan ritarikuntien suurmestari on päättänyt antaa itsenäisyyspäivänä 6.12.2020 kunniamerkkejä ansioituneille Suomen kansalaisille. Tänä vuonna kaksi kunniamerkkiä tulee Puumalaan.

Suomen leijonan ansioristi annetaan Puumalan seurakunnan talouspäällikkönä ja kunnanvaltuuston puheenjohtajana tunnetulle Unto Olavi Pasaselle.

Suomen valkoisen ruusun I luokan mitalin kultaristein saa taksiyrittäjä Pasi-Jukka Olavi Luukkonen.

 

Valtioneuvoston kanslian hallinnonalaan kuuluvat yhteisöt ja yritykset voivat lähettää valtioneuvoston kansliaan ehdotuksia Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien kunniamerkeistä, joita myönnetään Suomen kansalaisille itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta. Kunniamerkkiesitysten tulee olla valtioneuvoston kansliassa viimeistään 1. elokuuta.

 

Puumala-lehti onnittelee kunniamerkin saajia ja toivottaa kaikille elämän sankareille rauhallista ja juhlavaa itsenäisyyspäivää!