Hurissalon Harrastajateatteri järjestää kesän kantaesitykset rajoitusten puitteissa

Simo Luukkonen lukemassa monologia Ruutia ja rakkautta -näytelmän harjoituksissa.

Hurissalon Harrastajateatteri ry:n kantaesitys Ruutia ja rakkautta näkee päivänvalon 26. heinäkuuta koronavirusrajoituksista huolimatta. Hurissalon kylätalolla, entisen kansakoulun pihalla sijaitsevan Teatteri Hurinan katsomon puisiin penkkeihin on merkitty istumapaikat teipillä metrin välein ja esityksiä pääsee katsomaan poikkeuksellisesti korkeintaan 104 ihmistä kerrallaan. Merkittävä toimenpide katsojamäärien hillitsemiseksi on se, että lippuja kantaesitykseen myydään tänä vuonna vain ennakkovarauksella.

Näyttelijöiden mukaan poikkeustila ei keskeyttänyt harjoituksia, ja pandemia oikeastaan vahvisti näyttelijöiden tahtotilaa saada esitys valmiiksi.

Luet porukan tuoreita kuulumisia tänään ilmestyneestä Puumala-lehdestä.