Vanha navetta muuttui joogasaliksi

Olli Luukkonen ja Maria Talvitie ovat kunnostaneet vanhan navetan joogatilaksi.

Karhusali on Maria Talvitien ja hänen miehensä Olli Luukkosen kunnostama uusi tila joogan ohjaamiseen ja harrastamiseen. Junninmäellä sijaitsevassa kivinavetassa on tarkoitus aloittaa toiminta juhannuksen jälkeen.

-Saamme tänne ilmajoogakankaatkin ihan pian. Nyt on jo koukat katossa, sanoo joogan opettaja Maria Talvitie.

Tilaa joogaamiseen, kokoustamiseen tai sukujuhliin tulee kokonaisuudessaan 100 neliömetriä.

-Saimme tähän Leader-rahoitusta Veej´jakaja ry:ltä, Talvitie lisää.

 

Kesäaikana Talvitie ohjaa kansalaisopiston kesäjoogaa nuorisotalolla maanantaisin. Kansalaisopiston tunneille voi osallistua kertamaksulla ja mukaan pääsevät niin puumalalaiset, kuin kesäasukkaatkin. Opistojooga muistuttaa eniten hathajoogaa, johon hän yhdistelee hieman voimajoogaa.

Lue lisää 10.6. Puumala-lehdestä.