Ville Haapasalo paistaa kesällä Hatsapuri-leipää Puumalan satamatorilla

Näyttelijä Ville Haapasalo on ehkä koko Suomen tunnetuin saunoja. Puumalan kesäasukkaana hän tuo Puumalan korona-kesään ja torille muunmuassa Hatsapurileipää.

Ville Haapasalo on ehkä Suomen tunnetuin saunaihminen. Tänä keväänä Haapasaloa on nähty Puumalassa korona-arjen vuoksi jo niin paljon, että Ville moikkailee puumalalaisille, kuin paremmillekin tutuille.

-Ennen se oli toisinpäin. Vieraat ihmiset moikkailivat täällä minulle, mutta nyt minä moikkailen niille, Haapasalo veistelee.

Näyttelijän kesämökiltä löytyy kolme saunaa ja palju. Sauna ja palju lämpiävät joka päivä. Lisäksi Haapasalo hakkaa halkoja pari tuntia päivässä.

-Unelmissani siintelee vielä neljäs sauna eli savusauna, mökkirannan komeimmalle kalliolle, Haapasalo kertoo.

 

Saunan lauteilla saa myös paljon hyviä ideoita, myös liikeideoita!

Koronaideointi -ja saunominen ovat jo tuottaneet Haapasalolle neljä uutta firmaa, joista ehkä ajankohtaisin on käsidesiin liittyvä konsepti. Myös kaksi käsikirjoitusta on syntynyt.

-Minusta tulee kesällä toriyrittäjä. Alan paistamaan torilla Hatsapuri-leipää eli georgialaista juustopiirakkaa. Leivän sisään on leivottu Suluguni-juustoa. Tavoitteenani on työllistää myös paikallisia, Haapasalo paljastaa.

Yhteistyökuvio Ravintola Virran kanssa onkin jo vauhdissa ja ajatuksena on tarjota myös georgialaisviinin ja oluen maistelumahdollisuus satamassa, kun ravintolat saavat luvan palvella asiakkaita uusien ohjeiden mukaisesti, maltillisin turvavälein. Hatsapuri-leipä aiotaan paistaa ja maistaa tuoreeltaan torilla.

Lue koko Ville Haapasalon haastattelu uudesta kesälehdestä, joka on tällä viikolla avoinna kaikille digilehtenä. Tutustu!