Tappoepäily Koskenselän leirintäalueella

Kuva on arkistokuva Koskenselän leirintäalueelta Puumalasta.

Puumalan Koskenselän leirintäalueelta tehtiin hätäkeskukseen heinäkuussa 2019 ilmoitus 70-luvulla syntyneestä kuolleeksi epäillystä miehestä.
Poliisin alkutietojen perusteella asiaa alettiin tutkia normaalina kuolemansyyn selvittämisenä. Kuolemansyytä selvitettäessä asiassa saatiin sellaisia viitteitä, että poliisi aloitti tutkimaan asiaa epäiltynä henkirikoksena nimikkeellä tappo.

Rikostutkinnan aikana poliisille on muodostunut kuva tapahtumankulusta ja asiaan mahdollisesti liittyvistä 90- luvulla syntyneistä henkilöistä. Tutkintaan liittyen Puumalassa on kuulusteltu useita henkilöitä, mutta toistaiseksi ketään ei ole asian vuoksi vangittu.

Koska alun perin asiaa on tutkittu salassa pidettävänä kuolemansyyn selvittämisenä, niin asiasta ei ole aikaisemmin tiedotettu. Asiasta tiedotetaan lisää tutkinnan edettyä.