Niina Kuuvasta uusi aluejohtaja Etelä-Savon Yrittäjiin

3.12.2019

Etelä-Savon Yrittäjien hallitus on valinnut aluejärjestölle aluejohtajaksi Niina Kuuvan. Aluejohtaja aloittaa tehtävässään osin tammikuussa ja kokoaikaisesti helmikuusta alkaen. Niina Kuuva toimi Puumalan kunnanjohtajan sijaisena 1,5 vuotta ja työskentelee tammikuun loppuun asti Etelä-Savon maakuntaliitossa ennakointiasiantuntijana. Koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteiden maisteri.

Etelä-Savon Yrittäjien puheenjohtaja Nina Rasolan mukaan aluejohtajan pesti herätti laajaa kiinnostusta ja hakijat olivat hyviä.

-Hain tehtävään, koska haluan olla rakentamassa yrittäjäystävällistä ja elinvoimaista Etelä-Savoa, toteaa Kuuva.

Yrittäjäjärjestö vaikuttaa, vahvistaa ja verkostoi – Niinalla on hyvät lähtökohdat hoitaa aluejohtajan tehtävää Etelä-Savossa, toteaa Rasola.

-Tavoitteiden on oltava kirkkaita ja toiminnan vaikuttavaa. Yrittäjäyhdistyksen tulee palvella jäsenkenttää vaikuttamistehtävässä sekä osaamisen kehittämisessä, linjaa vastavalittu aluejohtaja Niina Kuuva.

Yrittäjäjärjestön tavoitelistalla on saada yrittäjyyden olosuhteiden huomioiminen aluekehityksen kärkeen. Siihen liittyvät vahvasti osaavan työvoiman saannin turvaaminen, yritysvaikutusten arviointi päätöksenteossa sekä Etelä-Savon imagon ja brändin kirkastaminen.  Paikallisyhdistystasolla on tarkoituksena kiinnittää erityistä huomiota kuntavaikuttamiseen.