Tiina Judén päätoimittajaksi Puumala-lehteen

28.8.2019

Puumala-lehden uudeksi päätoimittajaksi on valittu mikkeliläinen Tiina Judén (51). Hän toimii vielä Maaseutukuriirin toimittajana ja tiedottajana Etelä-Savon alueella. Judénilla on vankka kokemus sanomalehdistä, digitaalisesta viestinnästä ja mediakasvatuksesta, mutta myös pr-toiminnasta ja markkinoinnista. 

Työurallaan Tiina Judén on muun muassa toiminut 13 vuotta Kaakon Viestinnän Sanomalehti opetuksessa -toiminnasta vastaavana mediakasvattajana sekä nuorten sivun tuottajana ja toimittajana Kouvolan Sanomissa, Kymen Sanomissa ja Etelä-Saimaa -lehdessä. Lisäksi hänet on palkittu Vuoden 2016 mediataitajana Etelä-Kymenlaaksossa. Muutettuaan Kymenlaaksosta Etelä-Savoon hän toimi myös puoli vuotta Juvan Lehden toimittajana, kunnes aloitti nykyisessä työssään Maaseutukuriirina.

Judén on Puumalan kesäasukas.

-Olen ihastunut tähän kauniiseen ja yritteliääseen kuntaan, hän sanoo.

Luet aiheesta lisää tämän päivän lehdestä.