Taas on paljon kesälukemista!

Puumala-lehdessä on juttua Hurissalon kylätalolla kesän ajan olevasta valokuvanäyttelystä. Mukana on kuuden näytteilleasettajan 41 kuvaa, joissa nähdään lähikuvia ja kaukomaisemia. Liisa-lehmäkuiskaaja esiintyy kahden taulun kokonaisuudessa, jotka on taiteillut Marjo Luukkonen.

5.6.2019

Tämän viikon Puumala-lehdessä onkin sitten 12 sivua. Juttua on muun muassa Norppa II -aluksen uudesta lauttayhteydestä, Kirjakemmakoiden tulevaisuuden kuvioista, kahden miehen Juurihoito-showsta ja gourmet-kokista, joka käy kokkailemassa ihmisten kotona sekä ihana tarina lehmänkuiskaajatytöstä.

Lehteen on myös listattu kaikki lukijoiden lähettämät ajatukset, joilla Jukka Jalosen voisi palkita jääkiekkomaajoukkueen MM-kullasta.

Tiesittehän muuten, että Kaijansalossa on Mörkö?