Kuntoportaiden talkoolaiset valittiin Vuoden liikuttajaksi

Kuvassa ovat Unto Pasanen, Timo Mansikkamäki, Simo Parri ja Antti Kasanen.

25.1.2019

Mikkelissä vietetään parhaillaan Etelä-Savon urheilugaalaa, jossa palkitaan vuoden 2018 parhaat urheilijat ja muut toimijat sekä kerrataan viime vuoden tähtihetket.

Gaalassa palkittiin Etelä-Savon kuntien vuoden liikuttajat. Puumalan Vuoden liikuttajaksi valittiin kuntoportaiden talkootyöporukka.

Perusteluissa todettiin, että kuntoportaat on kuntalaisten talkoohengen voimannäytös. Idea syntyi kuntalaisten keskuudessa, kunta rahoitti materiaalihankintoja ja talkooporukka teki työn. Mukana oli niin aktiivisia urheiluseuratoimijoita kuin aivan tavallisia kuntalaisia. Mukana oli hyvin erilaisia ihmisiä, mutta kaikille löytyi tarpeellista työtä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Kuntoportaat ovat saavuttaneet suuren kävijäsuosion niin aktiivisesti liikuntaa harrastavien kuin tavallisten aamu- ja iltalenkkeilijöidenkin keskuudessa. Kuntoportaiden käytöllä ei ole myöskään ikärajaa.

Gaalassa palkinnon vastanottivat Unto Pasanen, Timo Mansikkamäki, Simo Parri ja Antti Kasanen.

-Meistä tuntuu hyvälle, että isolla ja hyvällä porukalla saatiin tehtyä mahtava ja suosittu paikka. Ja, että pääsimme tänne sitä juhlistamaan, toteaa porukan puolesta Antti Kasanen.