Lähde pelireissulle SaiPan play offs -otteluun ensi maanantaina

19.3.2018

Puumala-lehti järjestää lätkäreissun Lappeenrantaan ensi viikon maanantaina 26. maaliskuuta.

Kyse on jääkiekkoliigan neljännesfinaalien neljännestä pudotuspelistä SaiPan ja TPS:n välillä.

Ottelu alkaa kello 18.30. Tarkoitus on olla hallilla kello 18. Lähtö tapahtuu Puumalan linja-autoasemalta kello 16.30.

Matkan hinta on 50 euroa ja sisältää bussikyydin sekä ottelulipun. Liput ovat hyvässä sektorissa, hyökkäysalueella sillä puolen hallia, jonne SaiPa hyökkää kahdessa erässä. Liput on varattu katsomosta A5. Katsomokartta löytyy SaiPan sivuilta tästä osoitteesta: https://saipa.fi/fi-fi/liput/katsomokartta/32/

Mukaan mahtuu 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Mikäli riittävää määrää matkalaisia ei saada, matka perutaan. Mukaan on ilmoittauduttava viimeistään tämän viikon perjantaina 23.3. kello 12. Laita viestiä tai soita 040 1386 332 ja kari.kauppinen@puumalalehti.fi.