Viljakan Virkeet palkittiin urheilugaalassa

Palkintoa olivat vastaanottamassa Satu Valtonen (oik.), Kaija Hukka ja kunnanjohtaja Niina Kuuva. (Kuva: Mikko Rahikainen)

26.1.2018

Viljakan Virkeet on Puumalan Vuoden 2017 Liikuttaja. Ryhmä palkittiin Etelä-Savon urheilugaalassa Mikkelissä hetki sitten.

Viljakan Virkeet on kävelyryhmä, joka toimii Viljakansaarella. Ryhmä on kävellyt yhdessä noin viisi vuotta. Se toimii omatoimisesti vertaisohjaajien johdolla joka toinen viikko ja liikuttaa kyläyhteisön asukkaita aina ”vauvasta vaariin”.

Etelä-Savon Liikunta ry:n palkintoperusteluissa kerrotaan, että ”Viljakan Virkeet on hyvä esimerkki siitä, kuinka kyläyhteisö toimii yhdessä ja tuo eri sukupolvia yhteen liikunnan myötä. Kävelyryhmällä on tärkeä merkitys niin fyysisesti kuin henkisestikin alueensa asukkaille.”

Comments are closed.