Pyöräillen haetaan kuntoa ja seikkailuja

Ranskalaiset Emilie ja Romain aikovat pyöräillä kaksi vuotta Euroopassa ja Aasiassa. He lähtivät 22. helmikuuta Nantesista, Pohjois-Ranskasta. Sinne he aikovat palata maailmalta, ja uskovat, että ovat entistä rikkaampia kokemuksista. Pariskunta yöpyi Puumalassa ja odottelee nyt viisumia Venäjälle.

Pumalalainen Pirkko Moisio on antanut elämänsä linja-autokuskina. Vastapainona hän on pyöräillyt läpi elämänsä ja lähes seitsemänkymppinen teräsmummo osallistuu keväisin Lappeenrannasta Viipuriin ja takaisin tehtävään ystävyyspyöräilyyn.
Kielitaidoton Moisio fiilistelee myös seuraamalla jalkapallon. Hän ei tyydykään paikallisiin seuroihin, vaan on käynyt viisi kertaa Barcelonassa katsomassa FC Barcelonan peliä.

Pyöräilijöistä lisää Puumala-lehdessä.

Pyöräilijät Ranskasta
Ranskalaisilla on pitkä matka edessään.