Siltakemmakoita suunnitellaan kahden skenaarion mukaan – mutta Eput, Popeda ja Elastinen nousevat lavalle

Arkistokuva Siltakemmakoilta 2020 Hanna-Mari Tyrväinen

Suomen festivaalikesä näyttää lupaavalta, mikäli kaikki suunnitellut tapahtumat päästään toteuttamaan. Puumalan omia Siltakemmakoita suunnitellaan 240 000 euron budjetilla. Ympäristökunnista toteutuvat muun muassa Mikkelin Musiikkijuhlat, Joroisten Musiikkipäivät ja Savonlinnan Oopperajuhlat.

Siltakemmakoiden lavalle nousevat tänä kesänä festivaali-isäntä ja Sky Bar Ravintolat Oy:n toimitusjohtaja Pasi Partasen mukaan ainakin Eppu Normaali, uransa lopettava Popeda ja viime kesältä peruuntunut Elastinen. Loput esiintyjät julkaistaan myöhemmin.

-Torstaina nautitaan suomirockia, perjantaina ysärimusiikkia ja lauantaina hyvää bilemusiikkia. Lipunmyyntiä ei kuitenkaan ole vielä päästy avaamaan, sillä festivaalijärjestelyt ovat koronan vuoksi täysin levällään, sanoo Partanen.

 

Toistaiseksi Siltakemmakoita suunnitellaan kahdella eri mallilla johtuen siitä, että kukaan ei tiedä elokuun koronatilannetta ja sen vaikutuksia tapahtumajärjestelyihin.

Tapahtumapaikkana 5.-7. elokuuta järjestettäville kemmakoille on joka tapauksessa yhtenäiskoulun kenttä, kuten viime vuonnakin.

 

Lue lisää aiheesta 24.2.2021 Puumala-lehdestä!