Costee käynnistää kiertueensa Puumalassa – uusi levy käsittelee päättynyttä parisuhdetta

Kuva: Nana Simelius / Warner Music Finland

Nuorten Siltakemmakoilla lauantaina esiintyvä Costee ei halua asettaa itseään lokeroon. Turkulaislähtöisen 25-vuotiaan artistitulokkaan tyyliä on monissa medioissa kuvailtu emoräpiksi, mutta Costee eli Jussi Tiainen tiputtaisi itse ainakin räppi-sanan pois. Tiainen ei peittele pettymystään, minkä soolouran ensimmäisen festivaalikesän peruuntuminen synnytti.

-Se oli erittäin ikävää. Pääsin juuri keikkojen makuun ja edessä oli ensimmäinen festarikesä, joten vähän surettaa, Tiainen sanoo.

Rajoitusten höllennyttyä Tiaisen kalenteri alkoi taas vähitellen täyttyä keikoista. Toinen kokopitkä albumi Kaikki loppuu aina julkaistaan perjantaina 7. elokuuta ja sitä markkinoiva kiertue käynnistyy seuraavana päivänä Puumalasta. Kesän keikoille alun perin kaavailtu bändi on jätetty toistaiseksi kokoonpanosta pois ja Tiaisen kanssa lavalla tullaan näkemään vain DJ:nä levyjä pyörittelevä veli Mikko Tiainen. Tiainen odottaa lauantain showta innolla.

-Pikkukuntien keikat ovat aina huikeita. Kiva päästä vetämään alaikäisille sallittu keikka, koska niitä tulee harvemmin tehtyä. Tykkään käydä pienillä paikkakunnilla ja käppäillä siellä ympäriinsä. Ehkä lähden torille Puumalassakin, Tiainen nauraa.

Lue lisää Costeen uudesta albumista viimeisimmästä Puumala-lehdestä.