Pistohiekalle tulee värikkäät rantapaviljongit

Uimamajojen ovet maalataan samoilla sävyillä, mutta värit sekoittaen, niin että ovi on eri värinen kuin rakennus.

Pistohiekka heräilee kevääseen yleensä vappuna, jolloin alueelle parkkeeraa kerralla isompi määrä asuntoautoilijoita ja karavaanareita. Vaikka alue on talvikauden uinunut, taustatyö Puumalan kunnan ja Metsähallituksen omistaman alueen kehittämiseksi ja yhteistyökumppaneiden löytämiseksi on tuottanut tulosta.

-Etsimme viime syksynä potentiaalisia yhteistyökumppaneita ja saimmekin jonkin verran mahdollisia ehdokkaita. Tällä hetkellä meillä on vakavammat neuvottelut meneillään yhden toimijan kanssa ja ne ovat jo varsin pitkällä, toteaa kunnanjohtaja Matias Hilden.

Pistohiekalla on tehty viime päivinä alueen vesihuollon ja katuverkoston rakentamiseen liittyviä tarkempia suunnitelmia ja tutkimuksia. Näkyvintä uudistusta alueelle saadaan jo ensi kuussa, kun talven aikana rakennetut kolme uimamajaa viedään hiekkarannalle.

Luet aiheesta lisää tänään ilmestyneestä Puumala-lehdestä.