Siltakemmakoille tapahtumahistorian suurin artistikattaus

Ellinooran tunnetuimpia kappaleita ovat vuosina 2015 ja 2016 julkaistut singlet ”Carrie” ja ”Leijonakuningas”. Ellinoora esiintyy Siltakemmakoilla torstaina. Kuva: Warner Music Live.

22.1.2020

Ensi kesänä juhlitaan Puumalansalmen sillan valmistumisen 25-vuotisjuhlaa. Puumalan tunnetuimman maamerkin juhlavuonna myös 5.-8.8. vietettäviä Siltakemmakoita juhlitaan suuremmin kuin koskaan, ainakin 16 esiintyjän voimalla.

Esiintymislavalla nähdään Laura Voutilainen, J. Karjalainen, Ellinoora, Irina, Elastinen, Erin, Abreu ja BEHM, jonka ”Hei Rakas” soi parhaillaan Suomen virallisen soittolistan kärjessä.

Kemmakkaviikon perjantaina järjestettävien ”Ysäribileiden” esiintyjälistalla on 90-luvun kuumimpia ja toivotuimpia nimiä. Ruotsalaista ysärimusiikkia esittävät Basic Element, Pandora ja Solid Bace ja suomalaista ysäritunnelmaa ovat nostattamassa Movetron, Aikakone ja Waldo.

Siltakemmakat alkaa tuttuun tapaan keskiviikkona 5.8. järjestettävällä konsertilla. Sopimuksellisista syistä esiintyjä julkaistaan vasta myöhemmin.

Luet uusimmasta lehdestä lisää, kuinka ysäritunnelmat ja karnevaaliteema näkyvät Puumalan keskustassa ja tapahtuma-alueella.