Hellitä kaasujalkaa Huuhkaalan-Käyhkään välillä

Kaivinkoneenkuljettaja Miikka Kuitto tekee töitä Kytövuoren kohdalla. Puumalalainen Juha Markkanen ohjaa liikennettä, mutta ajaa työmaalla myös harjakonetta ja jyrää.

31.5.2018

Varma kesän merkki on tietöiden alkaminen. Puumalan seudulla teitä päällystetään tänä kesänä kahdessa paikassa. Puumalasta Imatralle päin kantatie 62 Huuhkala-Käyhkää-väliä kunnostetaan koko kesä marraskuulle saakka. Sen jälkeen tieosuutta vielä viimeistellään.

Toinen kunnostettava väli myöhemmin syksyllä on kantatie 62 välillä Anttola-Piskola. Tämä kunnostettava väli on 11,4 kilometriä. Urakoitsija Anttola-Piskola-välillä on YIT Infra Oy.

Liikennevirasto vastaa Huuhkala-Käyhkää-välin kunnostuksesta, koska työmaa on kahden maakunnan, Etelä-Savon ja Etelä-Karjalan alueella, Puumalan ja Ruokolahden välillä. Destia Oy urakoi tämän Liikenneviraston toimeksiannosta.

Luet aiheesta lisää tänään ilmestyneestä lehdestä.