Matkamessuilla rakennettiin kontakteja maailmalle

25.1.2018
Puumala oli mukana viime viikonloppuna Matkamessuilla Helsingissä. Tapahtuma keräsi yli 68 000 kävijää ja ensi kesän Puumalan viikko-ohjelma, Saimaa SwimRun- ja Saimaan kauneimmat sävelet -tapahtumaesitteet sekä Puumalan saaristokartat lähtivät monen messuvieraan matkaan. Kunnan markkinointipäällikkö Tuula Vainikka sanoo, että alkuvuoteen sijoitettu Matkamessut on osoittautunut hyväksi Puumalan vapaa-ajan asukkaiden kohtaamispaikaksi.
-Tietyt henkilöt käyvät tervehtimässä joka vuosi matka- ja mökkimessuilla. He tulevat kuulemaan viimeisimmät kuulumiset ja hakemaan samalla tuoreet esitteet tulevan kesän tapahtumista, Vainikka kertoo.
Tapahtumassa olivat mukana myös Sahanlahti ja Okkolan Lomamökit. Lue tuoreimmasta lehdestä yrittäjien messutunnelmat sekä siitä, millaisia kontakteja syntyi maailmalle Meet Finland -tapahtumassa.