Apteekki oli avoinna ja hirvikeitto kiehui kattilassa

Jani Luukkonen ja Veli Lampinen keittivät hirvikeittoa kaksi päivää. Soppa teki kauppansa ja 60 litran annos hupeni kattilassa hyvää vauhtia.

15.11.2018
Kaipaala-Huhtimaa-hirviseurue perustettiin 1960-luvun alkupuolella. Vaikka yhdistyksen ainut porukoissa yhä mukana kulkeva perustajäsen Jussi Asikainen ei jaksa enää muistaa toiminnan tarkkaa aloitusvuotta, niin hirvikeitto kiehuu edelleen kuumana Kaipaalantien varrella, Apteekin pihamaalle tulille laitetussa soppakattilassa.

Metsästäjien ja maanomistajien yhteisiä hirvipeijaisia vietettiin viime viikon lauantaina.

-Yleensä hirvipeijaiset vietetään ravintolassa ja siellä käy vähän eri porukkaa. Täällä on enemmän sellainen kotoinen tunnelma, joka vetää puoleensa heitä, jotka viihtyvät paremmin ulkosalla, kertoi seurueen puheenjohtaja Kari Kosonen.

Luet koko jutun uusimmasta Puumala-lehdestä.