Saaristolaispäivässä pääsi purjeveneteatteriin

Emma Golnick myi Martti Venäläiselle (edessä) ja Markku Miettiselle liput teatteriesitykseen.

19.7.2018

Saaristossa vietettiin viime lauantaina saaristolaispäivää. Hätinvirran lossin jälkeen ensimmäinen maamerkki vietettävästä päivästä tuli vastaan Haikosaaressa, kun tien laitaan olivat ilmestyneet pop up -pullakahvila ja Fridan käsityökauppa. Matkan jatkuessa reitin varrelle sattui useita kirpputoreja. Syömään ja kahvittelemaankin pääsi useassa paikassa.

Päivän ehkä mielenkiintoisin kulttuurielämys oli mahdollista kokea Nestorinrannan venerannassa. Laituriin oli nimittäin ankkuroitunut purjeveneteatteri, jonka kajuutta oli kuusipaikkainen katsomo, ikkunat toimivat näyttämönä ja maisema kulissina.

Millaisia esityksiä teatterissa nähtiin ja mitä katsojat tykkäsivät? Luet katsojien mietteet ja muidenkin saaristolaispäivään osallistuvien kommentteja tämän päivän lehdestä.